kolla in detta på youtube:

Hejsan alla läsare!

Kolla in detta videoklippet på youtube: vanessas damn!!! när jag såg den skrattade jag! så klart!

P.s det var inte jag som la ut det jag är inte enns medlem på youtube! Elin)! skratta bara på!


Ska vara med Sabina och Elin...

Hejsan alla läsare!

Idag ska jag vara med Sabina och Elin.. Vet ej vad vi ska göra  




                                                                                                            Ö           Ö
                                                                                                                   o
                                                                                                              ______


Min pappa har kommit hem!

Hejsan alla läsare igen^^

Idag ringde min pappa mig och sa att han hade kommigt hem!

Ojj va jag saknar honom!

Han är säkert jätte trött efter flygresan! hej dåå!



Hamster golf




Är den söt?

Elin = Best !

Hejsan alla läsare!
Elin holler på att göra ett videoklipp till om vanessa... okej inte jätte snällt men endå! Hon är inte riktigt klar med den så.. jag berättar lite senare vad den heter.. hon gorde ett videoklipp i förr går den blev jätte bra! i fall ni har missat det anndra videoklippet så sök bara: Vanessas familj!

Skriver mera senare.. hej då!

15!

Hejsan!idag så har ag fått 15 läsare!!! Jaja jag vet det är inte så mkt men det är mitt rekord hitills!




 

                                                                                                                                                                            


                                                                     
                 
                                   


SKRIV DETTA PÅ YOUTUBE!!!!

Vanessas familj!    


skriv det på youtube du kommer att skratta! O_O !


Now way!

Noooo wayy!!!! Jag läser värkligen inte vanessas blogg! jag läser inte horors blogg!!!! Men hon tror att jag är intreserad av hennes jävla fucking blogg! NOWWWWW WAYYYY !!!!!!!! Sooo.. Och om hon har jävla fucking vittra?! Va fan ska dem göra mig??  OCH!!! jag är inte rädd... undrar vad vanessa gör nu Ehuuu...! Det vill jag inte enns tänka på!!!! Nee... men jag har ju förstors hela ängås + Min släkt och min släkts vänner va ska du göra nu hora? leka i sandlåndan gråta??  Slicka din mammas röv!!! Upp till dig!! I Don`t care!! Och du ska veta du skulle inte klara dig utan min blogg en sekund.. och du tror att jag är beroende!!!! NOW WAY!!! Jaja.. jag har annat för mig en att tänka på vad du gör!! Hej då! FAN TA DIG!

och föresten så här blev ditt skolfotografi:   

hahhahahahha!!!


Äntligen lördag!

Hejsan alla läsare!
Igår så var det ju disco på tyrolen... Jag hann inte berätta så mkt men så var det. Det kom ju nästan inga personer men det var roligt jallafall! Jah köpte: en chipspåse, 6 cockosbollar 1 cola! Jag var jätte mätt när jag kom hem!! Micke kom och hämtade mig.. Och vi kollade på TV när vi kom hem!
Vi kollade på: ½ men! det var ett ganska roligt avsnitt! Just det Min pappa kommer hem på Söndag!! Tror jag, jag är inte helt säker)! men hoppas det!! Han har säkert köpsten massa grejer och jag har saknat han jätte mkt... Han kommer säkert ha med sig min i phone laddare så jag kan börja använda den! Jag har inte användit mina mobiler på åratal! Sååå det är väll dags att jag gör det.. Jag har: en sonny eriksson wolkman) och en till sonny eriksson wolkman) och en till sonny eriksson wolkman)
Jag vet jag vet, jag har många erkisson wolkman men dem är u så bra! och en iphone!

Här får ni 5 sanna grejer om mig:

1. jag längtar jätte mkt tills min pappa kommer hem.

2. Jag hatar gul paprika!

3. jag hade roligt i går på discot.

4. jag hatar fortfarande sparris!

5. jag gillar att lyssna på Rihannas musik!


Det var 5 sanna grjer om mig...

Längtar värkligen till sommaren!


åter i gen vanessas familj:

Detta är vanessas pojkvän Felix!

 Vanessas pappa!

 Vanessas lillasyrra!
och detta är vanessas föredetta pojkvän!

 Jaja hittade ingen annan finare bild på hennes mamma men så häe ser hon ut!
 Och detta är ju förstårs vanessa som vanligt inget konstigt???

 

 

 


Vanessas mammas historia en helt vanlig dag:


Vanessas mammas historia en helt vanlig dag:


Discot,5 sanna grejer om mig..


Hej alla läsare!

Idag var ju det disco på Tyrolen, det var kul men samtidigt inte =(  =)

Just nu sitter jag bara och kollar på min spindel... den har krypigt in i sin lilla dö-skalle...

Jaja.. här får ni 5 sanna grejer om mig:

1. Jag hatar Vanessa men det visste ni ju redan!

2. Jag gillar inte sparris!

3. jag älskar spindlar!

4. jag dancade framför alla killarna på Tyrolen!


 Jepp...! det var 5 sanna grejer om mig.. ses imon hej då!

 Åhhh... vad jag längtar till sommaren <3

 


Kolla in den här bloggen:

elins blogg jätte roligt bilder på vanessas familj i gen hahahaha: www.valkyriaprogrammet.blogg.se  
jätte rolig skrattade jätte mkt när jag såg dem hihi!

Hej!

Hej alla läsare!!
Idag är det disco på tyrolen i gen... 80-tema... haha! Det skulle passa Vanne hon har ju inga mordärna kläder, just nu torkar hon säkers hennes mammas röv.... Aaaa... jag vill inte veta!
Idag ska vi ha bild i skolan... Vi kommer säkert inte få en ny uppgift utan bara göra klart!
Jag har precis borstat tänderna och klätt på mig... Och nu sitter jag här.. Min spindel pekar Fuck u åt Vanssa på en bild! Och min kanin sitter och äter jjag måste gå till skolan nu så... hej dåå!  

Är såååååå sugen<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!! ^^


Det här är vanessas familj:

 Vanessas lillasyrra: Kosa mu!


 Det här är Vanessas mamma: Ovårdad!
 Det här är vanessas pappa: Rövhål!

 Och det här är lilla horan vanessa


Det här är Vanessas familj inget konstigt eller??



Hahahahaha!


Vanessa älskar Felix..... hahahahaha

Bara så att ni vet är Vanessa lika sjuk i huvet som vanligt!!! Hahaha.... Och hon är lika kär i Felix som vanligt, hon har aldrig något vättigt att säga utan bara struntprat och skit! Lyssna inte på henne hon snackar bara gojja!!! haha... Hon blev kär i Felix genom en teater eller vänta hennes mamma är en teater... jag menar hennes rövhål! Hahahaha felix vill förstors inte ha otrogna tjejer, Vanessa är ju en hora, så hon ligger ju runt och runt med andra mäniskor hela tiden! Haha....! Hon tror sig så jävla mkt så detinte är sant!... Haha..! Och när hon inte har någon att vara med så ringer hon alltid mig och ber om förlåtelse... hon har typ inga mer vänner! Haha... jävla mobbade unge!!! Jaja hej då ! 


SANT.... Men glömmde lägga till hora!!

JAG HATAR VANESSA!!!! SANT

Vanessa är sjuk i huvet och på tal om hennes mamma......

Jag vet att du läser detta nu för vad skulle du görautan min blogg vanessa??? Vanessas mamma är så jävla sjuk i huvet jag låvar... Dem är hor båda två.... JAG RÖKA!!! Neeeeeeh..... va fan har hon fått det i från säja det till min mamma neeeehhhh!!!!! Min  mamma snackar inte med horor! jag skulle härma vaessa jag skulle se hur länge hon kunde hålla en hämlighet! JAG RÖKER ABSÅLUT INTE VA FAN SKULLE JAG GÖRA DET FÖR??????????? Vem tror hon att hon är bäst?... Åhh knappast Och hennes homamma eller vad man nu ska kalla det... säljer familje medlämmar hon sålde vaessas kanin vem fan tror hon att hon e stkars kanin eller den har det någ lätttt mycket bättre nu när den slipper höra vanessas hormamma skrika hela dagarna... Man får inte enns säja ett pip hemos henne fan va missbildat jag menar hon lånar vaessas fula äckliga diadem eller va fan man nu ska kalla det i sitt hor hår!!!! Hon har väll inte råd att köpa nya till sig själv.. Allt hon säger NOW WAY INTE SANT jag menar hon ser ju fan ut som en prickikorv i ansiktet.....! HONHAR FINNAR ÖVERALLT!!!!!!! Neeeeh jAg har bara en sak att säga om den här saken DEM ÄR HOROR BÅDA TVÅ... HON KOMMER SÄKERT INTE FÅ NÅGOT JOBB NÄR HON BLIR STOR.... DET KOMMER SLUTA MED ATT HON LIGGER MED HENESÄLSKADE FELIX!!!!!!! HAHAHAHA!!!!! HON HAR MENNS HAHAHA  OCH HAR SÄKERT DEN STÖRSTA STORLEKEN PÅ BH!!!!! HAHAHA FAN JÄVLA HORPRICKIKORV!!!!!! hahahahhahhahahahahhaha kan skratta och sprida rykten om det här i hundra år hahahahhahhahahhahahahahahahahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Var på Mio...

Hejsan  alla läsare!!
Just nu sitter jag och kollar på min kanin.. Hon är så gullig när hon ska ta en liten äppelbit från sin lilla skål hihi!! Maou... Haha. Idag så var jag med Elin... I skolan så var vi med varandra och efter skolan var vi med varandra... Just nu chattar jag med henne på Blipville... Jag gillar inte enns Blipville men ändå har jag det...! ^^ Nu äter jag en munk med chocklad =P ...Mmmm... Min spindel gör inte så mycket hon sitter i en liten skål full av sand som jag gorde till henne, och lite stenar är då och jag spreyade lite vatten i skålen så det skulle hålla sig fuktigt... Hon kommer från Brasilien....
Hon är gullig och liten.... Föresten jag varf på Mio i dag med elin Vi köpte en tvål för 19 kr! Och sedan så drack vi lite varm chocklad och sedan gick vi hem där vid 18:00 vi skulle äta sedan så orkade vi inte vara ute mer! Vi åkte på isen vid Sabinas baksida och sedan så gick vi ju till Mio hihi jg måste gå nu hej dåå! Skriver mer imon hoppas att ni har en trevlig kväll...! ^^
      Bara tog något hihi O_O !


Är med Elin

Uräkta mig men jag är upptagen Elin vålltar mig


'HJÄLP!!!!!

MIN BROR HAR KOMMIT HEM!!!!!!!! <3<3<3! ^^

Hejsan! Min bror har äntligen kommit hem från Thiland!!!! Han ser ut som en brun pepperkaka och han har fått ganska så ljust hår! Just nu sitter jag och min mamma och tittar på TV... Och min bror är inne i sitt rum och visar det han har köpt i Thailand... Jag måste gå nu hej dåå!! <3

Är med Elin och Sabina...

Hejsan alla läsare!
Just nu sitter jag och kollar på någon rutten film med Sabina & Elin.... Vi tänkte strax ta en macka med smält ost och kalkon... Jag tänkte laga något snabbt typ championer och lite korv och en god sallad till... Min spindel är säkert inne i sin gråtta och letar efter sin shyssa?..<3 Jag måste gå nu!!Hej dåå!!^^


Det där ser ut som min spindel!!!


Alanya...

Hejsan alla läsare!!
Idag kanske jag ska vara med Vanessa, eller Sabina I don`t now!! Haha... Just nu sitter jag och kollar på min lilla söta spindel.. Den heter Alanya men jag kallar den för Vimse eller Imse. Hon är snart 1 år gammal! Hon kan bli upp till 30!!!!!!! Jag låvar! Sorten Heter Emilia någonting? Vet ej.. Just nu sitter hon på sin lilla gråtta. Jag kanske inte kan släppa in så mkt längre för att Bianca är jätte rädd! Och Vanne vet jag inte? Bara för att jag kanske  kanske ska behålla henne hos min mamma om min bror lär sig att inte vara RÄDD!!!!! Hmmm!... Min Kanin fick lite torkade bananer och nytt hö och vatten. Min spindel behöver man inte ta hand om: hon äter sychor en gång i månaden, man byter vatten en gång i väckan, man ger sand till henne en gång om året släpper ut henne när man vill?.. Det är jätte enkelt att ta hand om henne!! <3 Fast hon är lite jobbig i blan för att när man vill ta upp henne så vill hon inte utan hon vill bara smita!! Hon är jätte snabb när hon vill. Och när hon stannar då sover hon!!! Och det sägs attdet ska kännas som ett geting stick) när hon bits! Min pappa har blivigt biten en gång, han sa att det känns som ett geting stick.. Hon är inte giftig Men dem som är alärgiska kan få reaktioner av henne, asså när hon går på en. Och man får inte vara rädd när man ska hålla henne då kan hon bitas, Och då hoppar hon i väg! Det räcker att du tappar henne och hon DÖR!!! Låvar det gör hon! 5 cm och hon dör! hennes hjärta och lungor ligger i baken!! =) Haha! Det låter lite roligt men så är det! jaja måste gå nu ha det så bra hej dåå!!


Just det här är en bild hur hon ser ut hej då!!



Det likanar henne på pricken man kan tro att det är hon hej dåå!


Imse vimse....

Hej alla läsare!!<3
idag så är jag med Isabella.. hon sitter här brevid mig Micke är snrt på väg hem och ska lämna Imse då hej dåå!!


Isabella, Sabina


Hejsan!! jag låvade att lägga upp ett inlägg lite senare så... Nu gör jag det! Jag var med Isabella och Sabina, vi lekte jage och Isabella jagade! Tillslut blev Sabina tagen..... och tog Isabella igen. Det är omöjligt att ta mig för dem)! Hihi.. Dem kan vara jätte nära på att ta mig ibland men... på något sätt hinner jag undan i sista sekunden!! Jag dogav skratt när Isabella ramlade hon ramlade alltid jätte konstigt.. hihi! på rasten i skolan så gick jag till en liten affär som heter: saffe den är typ lika liten som minis! Men den ligger närmere skolan. Jag köpte två tugummi, en lakris stäng och två små godisband med socker på hihi..... Mmmm.......^^ igentligen så skulle jag hämta mina gympa kläder men jag tog saffe på vägen, fast vi hade inte gympa i dag men i mon så har vi det så.. jag slipper att ta med mig gympa kläder i morgon!! Lyx hehehe! Jaja ha en trevlig kväll skriver mera i mon


Hej , då , re!! hahahahha!!!


Dricker caffe

Hej vad gör du?? Jag sitter jallafall och dricker caffe^^ Min kanin hoppar runt och fick lite mer torkade bananer<3 Hon är så... SÖÖT Man vill bara äta upp henne<3<3 Jag funderar i fall jag ska ringa någon kompis? Kanske Bianca.. Nee, hon är säkert på Tyrolen. Men Sabina... Kanske?.. Eller Vanessa?.. Nee, hon är säkert sur på mej. Men Matilda eller Julia eller...! Neej jag ringer Sabina så enkelt är det bara! Jag har gort mina läxor.. Och övat på mina glosor och..... Äch, jag får väl bara göra något. Just det! Biancas klassrum har brunnit upp, det stog i tidningen att ett klassrum i västra frölunda hade brunnigt upp, polisen var i närheten och såg händelsen, det var ungdommar säger några. Polisen har inte fått tag på gärnings männen än... men det kommer dem som småning om! Så skriver Göteborgsposten. Idag var jag och hela klassen i biancas klassrum det började med att ungdommar hade kastat en sten på fönsterrutan, och sedan hade dem slängt in en smällare o hålet på fönsterrutan. Sedan så hamnade smällaren på sofan, den hade ju förstors skumgummi i sig, och skumgummi inehåller bensin så.. hela sofan exploderade! Hela klass rumet var helt förstört!! Väggarna är inte längre vita utan.. GRÅA o SVARTA!!!!!! deras matte böcker, och skrivböcker allt allt är förstört!! Jag och klassen var ju inne i deras klassrum och... allting var förstört!! Semihas stakars tofflor för 200 kr var helt gråa fast dem igentligen ska vara ljusrosa!!!! Är förstörda! Jaja jagär upprörd men här får ni 5 sanna grejer om mig:


1: Idag så var jag med Matilda.


2: Idag så prövade jag Elins mössa!


3: Idag så blev jag förvånad!


4: Jag hatar blodpudding!!


5: Vi åt jasmine ris i dag i bamba!


Kollar på TV...

Hej alla läsare! Idag har det varigt en rolig och mysig dag! Jag vaknade upp med en glad mamma, och god frukost det är det ju alltid men endå!!^^ Just nu sitter jag och kollar på: Halv åtta hos mig och äter lite ostbågar^^ Min kanin sitter i sin bur och tuggar på lite torkade bananer och lite hallon och jordgubbar! När jag kom hem så tittade min mamma på TV<3 Stakarn, hon har åkt på en förskyldning, det var länge sedan som hon var förskyld eller sjuk) men nu är hon det=( jag har ett gosedjur brvid mig!! Haha Den heter Stampe och är 3 år gammal :)! Han är grå och jätte söt<3 Snart ska jag ta mig en varm kopp chocklad, med wippedcream! Mmmm.... här får ni veta fem sanna grejer om mig:


1: Idag så tuggade jag tuggumi på letionen!

2: Idag så var jag med: Erik och Elin och Miranda!

3: Jag ramlade och slog mig på vänstra benet!

4: jag slog Hamza i min klass!

5: Jag sa håll käften till: Aidin idag!!

Det var 5 sanna grejer om mig i dag!! Hej dåå ha en trvlig kväll! ^^ <3 ^^


Kom nyss hem..

Hej alla läsare!
Idag så var jag med Isabella, Erik , Miranda, Elin och sist men inte minst Aidin!! Jag ska ringa Sabina snart, fast först så ska jag äta mat<3 Hihi! Och jag och Isabella ska kanske möta Sabina vid spårvagnshålplatsen vi ska överraska henne! ^^ det var jätte roligt på Biancas kalas!! Vi körde Limbo och poängpromenad haha!! Det var jätte kul! Nu sitter jag här med min kanin vi gav henne lite potatis nu när vi endå höll på stt göra potatismos!!
Idag i Bamba så fick vi någon sort korvstroganoff!! BLÄÄÄÄ! men jag åt bara ris och grönsaker och lite brockoli med ost på!! Mmm... Men villken tur att jag ska få dubbel så god mat hemma... Jag tänkte att ni skulle få veta vad jag tycker :
 
Biancas familj: lagar jätte god mat.


Vanessas mamma lagar oxå jätte god mat!


Och Sabinas mamma med vet ej vem jag ska välja som lagar best mat!! jaja men vinnaren är Vanessas mammas mat!!! grattis!! ^^<<<3

Var på torget!

Hej alla un derbara läsare!!
Jag var på torget med Micke, sedan så träffade vi Vanessa och Rayan! Vi gick runt lite grann. Alla vi skulle köpa prisenter till Bianca<3 Just nu sitter jagmed en ostmacka i handen, tittar ut i genom fönstred och drömmer mig bort!! Haha! Jag ska nog börja tänka på att göra mig i ordning!! hej dåå

Ska snart äta frukost!

Hej alla läsare!
Kl: 4:00 börjar Biancas kalas!! Omg jag ska köpa ett paket till: Bianca sedan! jag ska ringa Sabina och sedan så.. ska vi gå tilsammans!! och denna Fredagen som kommer så ska jag ha pyamas party!!! Semiha och Julia och Tildah kommer omg omg omg!!!!!!!!!

Allt är såjävla stressigt men jag hinner att köpa ngt till Bianca!! så... Iga problen jag får ju säga så som man säger i Thailand: ''ning ning''! Det betydet ta det lungt! Det finns många ord på Thailänska som betydet ning ning!!


Ja ja jag får sätta lite fart kolla på denna bloggen: www.Biancavanessahudgen.blogg.se

Hon kommer säkert att lägga upp bilder från kalaset!! Hoppas det! Ja nu ska jag äta frukost och ringa Sabina! 

                                                                            Hej då!! ^^


                                                                             

sitter hemma...^^

Hejsan hoppsan!! Idag skulle jag möta Sabina vid hennes skola, och sedan skulle vi åka till stan... Men hon svarar inte i sin mobil!!!!! Fan... heller! I värsta fall så får jag åka till frölunda torg!! fy fan säger jag bara!!!



Och jag glömmde nästan fy faaaan!

Fem sanna grejer om mig igen: !


Idag så.. Var jag med semiha och vi dödade Hamza i min klass!


Idag så.. Lekte jag med Erik och Elin!


Jag åkte på isen och dog!!

hahahahahahahaha så jävla snäll e jag inte!!

Här är en bild på en katt:


Naturen!!

Jag älskar naturen! Det är nog det finaste som finns, jag gillar våran natur. Men jag gillar typ Thailands regnskogar mer!! Det är är lite mer att upptecka! Jag ska bli: Forskare för djur och växter när jag blir stor! Det krävs nog ganska mkt arbete för att bli den, ingen channs!!! Jag kommer att bli det! Tänk dig att sitta vig en tropisk regnskog och tittar på alla underliga djur runt om kring dig! Wow I like this!! Naturen och klimatet är nog det viktigaste som finns! jag vill åka till Thailand i gen!! Inte bara för shoppingens skull utan den vakra fina naturen! Du som läser detta nu tänk på att inte skräpa ner, tänk nu för varge skräp du sklänger på marken dör ett dju eller en fin ovanlig blomma kanske?? Snälla va inte en dum mäniska mot klimatet varge sekund dör någon!!!




                Var rädd om det vi har!! Det är inte alltid det kan växaupp i gen!!!

Kom nyss hem..

Hejsan! Ja i dag var jag i skolan lite roligt lite tråkigt:( Nu dricker jag varm chocklad och äter en ostmacka har lite tråkig Micke slutar snat från obbet och mamma är sjuk! Jag ska diska nu snart:( jaja nu ska jah härma Vanessa lite:


5 sanna grejer om mig:

Idag så lekte jag snöbollskrig,


Jag gillar inte gröna oliver


Jag lekte med Erik i dag


Jag brukar dra han i håret!


Ja så snäll är jag faktiskt inte!!! hahahaha!!!!!

Tittar på TV!

Hej! Förlåt för dåliga inägg! Jag har varigt i skolan hela dagen!!^^ i dag var det roligt! Vi hade jumpa! Vi spelade fotboll och spökboll! Det var roligt! Jag ringde prcis Sabina och jag var tvungen att lägga på för att min mamma sa att hon skulle ringa ett viktigt samtal!! Jaja jag måste gå nu hej då!!! hihi vi syns senare


Skolan!

Hejsan hoppsan! Ja i dag var jag i skolan som alla säkert vet^^^Det var roligt i dag, vi skulle i gentiligen byta platser i dag den sista letionen,men det blev inte så.. Ja på fredag så ska jag ha pyamas patry (kanske)! jag ska bjuda några från klassen bara^^ Semme, Tildah, Juli alla dem ska sova över och vi ska kanske hyra en skräckfilm det kommer att bli bäst!!! I fall jag ska ha pyamas partyt. Mamma ska kanske köpa godis och Popcorn för att vi har redan en massa chips!! Jag längtar värkligen till Biancas kalas det kommer att bli bääääääst!!!
Varge kalas hon har haft och jag har varigt bjuden på har alltid varigt dem bästa kalasen som jag har varigt på!!
Det är bra musik,många presenter,och massor av god mat och dem härmar ingen utan dem är påhittiga och hittar
på själva!!!! Jag gillar Biancas kalas! I skolan i dag så hade vi slöjd! Vi har den sämsta läraren: Ronny!
vi får typ alldrig välja arbete själv utan han ska alltig bestämma alltiiiiing!!!!!!....NÄÄÄH.. I don`t like this!!!
jag fick en massa snälla komentarer för min: Canel tröja hihi jag blir så.. Rörd^^<3 Jag vill bara tacka Isabella för dem fina örhängena oxå!!! Hon gav mig ett par jätttte fina koppar örhängen! dem var jätte fina! Tyvärr så var
inte Elin i skolan i dag=( Hon var väll sjuk eller något... I dag på matte letionen så jobbade jag jätte bra hela letionen!! I vanliga fall så brukar jag bara hinna 1 sida! Eller något, men denna gången så hann jag med 3 hela sidor!! jaja måste rusa tjingeling
// Hugs/kisses: Jasse^^

hemma!

Hej alla läsare!
Ja nu är jag äntligen hemma fast det var ju roligt där med hihi!!
 Ja nu gör jag inte så mycket=( Jag ska kolla på en film snart lite senare!
Min kanin sover, hon sitter i sin bur med fullt med mat och kallt och gått vatten och nytt färskt hö! Ja nu ska jag kolla på filmen hel dåå!!

Ska till syrran i gen!

Hejsan!
 ja i dag ska jag till syrran i gen! Lilla Bella ringde och sa:....ämm.. vill du följa me till fölundatoj?? Van en gång till Bella ag hörde inte riktigt^^...ämm vill du följa me till fölundatoj?? Ja det togen liten stund innan jag fattade att hon sa: Frölundatorg!! Sååå sööööt!!!^^<3<3 Man vill bara käka upp henne! Vi ska till Gina  och lite senare efter det så ska vi till Hemköp och köpa lite bröd. Nu gör jag inte så mycket jag bara sitter här och skriver jaja nu är frukosten klar hej då!!

Sitter här och mumsar^^

Hejsan alla läsare!! Jag sitter här och mumsar på lite godis! Mmm... och dricker lite Fanta!! Jag var hos min syrras pappa i dag och min bror var oxå där, och deras Farmor o Farfar var oxå där och lilla Bella^^  Just nu tänker jag lite granna på vad jag ska köpa till Bianca..... Vi får se...... Kan ju inte säga eftersom att hon kanske sitter och läser min blogg just nu?? Vem vet? Jag åt mat hemos min brors och min systers pappa vi har inte samma pappa!
Men jag var där endå=) Min pappa kommer ju snart hem från Thailand!! Han har köpt ennu mer grejer till mig!! Han gillar att köpa grejer! Bella är min syrras dotter hon e såå sööööt!!!<3<3<3 Man vill bara äta upp henne!!
Såå..jag är hennes Moster! Redan! jag menar jag är bara 11år och är redan Moster!! ja nu ska jag nog hjälpa Mami och Micke med tvätten dom har inte ätit det har jag Tacos!! Det var jätte gått<3 Ja ja måste gå nu hej dåå!!

Hugs and kisses: Jasse

....Lördags morgon

Hejsan!! Ja i går var jag med Kristina som jag kallar för Tina alla ni som undrar^^ Idag vet jag inte vad jag ska göra=(Jag ska kanske ringa Vanne ifall hon vill vara medd mig?? Jag myser lite granna och bara chillar^^ Jag tänkte ringa min syrra och fråga ifall hon ska göra någonting lite senare eller något, och sedan ringa till Vanne!! Hon har sakt att hon gärna skulle villja komma till hon. Och då tänkte jag att jag kunde fråga i fall det skulle gå bra?? I don`t now?? Kanske?? kanske inte ?? Ska ringa Vanne nu i fall hon vill komma till min syrra...... Vanne sa OK men min syrras tellefonsvarare gick på så... jag får försöka lite senare.... lägger upp ett inlägg sen! hej då!!

Är med Tina

Hej alla läsare ! Jag är med Tina nu vi gör it så  mkt vi har bara tråkit. Måstegå nu syns senare hej då!!

Hemma hos Vanessa

Hejsan!! Jag är hemos Vanessa nu, vi gör inte så mkt bara pratar och lyssnar på musik.... Aa det är det vi gör vi kanske ska göra en omelett lite senare. Tänker på Biancas kalas, det kanske blir roligt. Eller kanske inte vem vet??....

trött!!

Hejsan hoppsan!! jag e jätte trött,jag hyrd en film och sedan så  kollade vi en annan film till!!!!! Ja och det är historien vfr jag e trööött!!!!!!!!!

bara tog något












Simhallen igen!!

Hej alla läsare!!
Jag är vän med vanne nu<3 Det var inte hon utan hennes kompis, som var hemos henne någon dag:( Jag har varigt lite små sur därför har jag inte lagt upp inlägg!! hihi kl är prick sju!! Och jag är redan vaken haha!! ja...NU gör jag inte så mkt..Min kanin sover och alla sover:( Och jag gorde i ordning lite caffe till micke och min mamma och mig själv:) Sitter här brevid mitt caffe nu och mumsar på lite pepparkakor!! Sedan lite senare under dagen så ska jag vell ringa någon vet inte vem jag har låvat kanske Vanne kanske Bianca I don`t now
Just det i går så var jag med Vanne och Bianca och Josefin och Sabina vi var i simhallen igen!! Sedan så skulle
Sabina och Josefin gå... Men jag Bianca och Vanessa gick till Tyrolen men dem hade stängt:( så... vi gick hem till mig och jag hade sminkat mig som en man!!!! Så det blev typ helt kaos!! Men sedan efter det så var vanne och bianca tvungen och gå hem!!:( Det var roligt i går, fast jag vet ej var Sabina tog vägen......


ovän med vanne

vanne e bara en kaxig jävla diva!!!!!Hej idag märkte jag att vanessa har skrivigt att hon heter foki fast det är inte foki utan vanessa skrivigt eller a ni kan läsa det själva på mina komentarer då! Men vanessa hade skrivigt att jag ser ut som en mus och att min pappa såg mig i Thailand och en massa sånt hon är ju fan helt sjuk i huvet jag hatar henne hon kan ju fan gå och ta sig i röven kan förstå bianca att hon hatar vanessa och att hon e ovän med henne vanessa skapar bara problemm hö villken i diot det äe hon som liknar ett rövhål jävla vanne!!!!!!!!!!!!!!! jag säger bara 2 saker till:
FUCK U!!!!! till vanne då

sabina är med 6 åringar!!!!!

Hej i gen Sabina är med en 6 åring som heter Hanna och en annan 6åring som heter roba och jag sa så här till Sabina jag vill vara med dig men inte Hanna tillslut sa jag Ok!! Och då sa Sabina a men dert är inte bra Hanna som ska vra med utan roba med och då sa jag  ehh!! jag vill inte ha ett stort dagis hemmos mig vad tänkte jag med när jag sa OK till att Hanna skulle vra med men sedan kommer Roba från ingenstanns!!!!! NEJ!!! jag är inte med 6 åringar jag menar,jag är 11 och dem är 6 jag är 5 år eldre en dem orka jag står inte ut att leka med barbie eller gossedjur eller någonting jag har inte enns kvar mina barbie men det har tydligen Sabina!!! Jag frågade henne en dag vrf har du enns kvar dina barbie??????? emm...För att Hanna leker med dem  
och då sa jag: Ehhh!!!!!! vrf ger du inte bort dem till Hanna dah???????
emm........ För att jag vill kanske ha dem själv
dubbel dubbel ehhhhhh......VRF varför sparar men plastdockor????? helt cpit VFR VFR VFR???
och lilla lilla hanna ville bjuda mig på hennes kalas men jag sa bara ehhh..OK
Som tur va att jag skulle åka till:Thailand i stället för att gå på den där ungens kalas 6 års kalas jag har bra en sak att säga eller vänta 2 saker: ORKA!!!! och den andra EHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Var hemos sabina

Hej alla läsare, det är inte så många som läser min blogg men jag skriver endå för att få många läsare!!<3 Jag vill gärna vra med någon i dag men vet inte vem! Det finns så många personer att välja på kanske Vanne eller Bianca eller sabina eller någon i klassen, Neee- jag är nog med vanne ifall hon kan anars så e jag med Bianca,jag ringer nog Vanessa så kan vi hitta på något<3 Men jag skulle i gentligen vara med Vanne i går men det blev inte så för att Vanne svrade alldig i sin tellefon så....jag bestämde mig för att ringa Bianca men hon ville vra hemma så jag ringde Sassa (Sabina)<3 Men nu ska jag vra med Vanne, hoppas hon svrar denna gången da haha!!! Hon sov hemmos sin kusin Felle så jag får försöka med Bianca hoppas att hon svarar....hon svrade jippi jag ska vara med bianca och Sabina!!


redan över:(

Tänk att nu e det inte länre 2009 utan 2010!!!! Vad konstigt det känns ska vara med vanne i dag hon har en ny blogg besök den gärna på:  www.vannie.blogg.se den är bra!! Fast hon inte har skrivigt sp mkt haha!!

Jag gör inte så mkt bra sitter här och väntar på att vanne ska ringa<3 Vi ska bra chilla och ta en liten promenad jag ska lägga upp lite bilder sedan på kvällen och kanske en vieo på några av raketerna och ni ska få se en bild på min kanin och mig när jag var liten jag låvar inget men kanske,man vet alldrig med mig hihi!!<3


RSS 2.0