tröttis =P

Hej alla läsare !! Jag är lite somnig nu.. Ska snart gå och lägga mej !! Zzzzz.... nepp, håll dej vaken !! Imon är det ju skola, lägg dej i sängen, inte på skrivbordet !! Ta en macka innan du går och lägger dej !! Uppfattat ?! - ja sir !! Bra !!

Var hemos sabina

God kväll alla söta läsare !!
Just nu sitter jag och lyssnar på rihanna, hard) Den är så grymt bra !! Jag ska snart kolla en film som heter : Click, jag har sett den 2 gånger förut, men jag vill se den igen !! =)
<3 Det finns inte så mkt mer att skriva om så, hej då och ha en fortsatt trevlig kväll !! <3  Hej doo !!

Ska vara med Sabina nu !!

Hej alla söta läsare !! Nu är jag hemma !! Jag var ju hos min dadis kompis, och hanns söta stora hund Nadia..  Så söt =) Jepp, nu ska jag hem till sabina.. Syns senare, skriver mera sedan, hej då så länge !! så söta dem är ♥ !

Go kart !!

Hej alla läsare !!
Som sagt var så åkte jag go kart !! Det var jätte kul !! Jepp, just nu sitter jag och har mysigt !! Vi ska snart åka och hälsa på en hund !! Min pappa ska gå och hälsa på en kompis o0ch s den hunden somälja en bil. Och vi ska gå och hälsa på heter : Nadia, hon är jätte stor och jätte snäll och söt. Hon älskar att leka !! Han har en katt som heter Sigge, han är 16 år !! Och är jätte Snäll. katter brukar inte gilla att bada, men han gör ! Han älskar ostbollar och att bada !! Han är så söt !! Och han älskar när man killar honom under tassen =) !! Då brukar han somna !! ^^ Jepp men nu ska vi fixa affärer !! Ses, skriver mera senare.. hej då !!

Saw 2

God morrgon alla söta läsare !! 
Igår så såg jag Saw 2. Den är gör bra !! ett tips : Se alla Saw filmerana, du kommer att gilla dem !! Idag så ska jag kanske köra go kart där vid 11 tiden då. Jag har redan sett Saw 2 men jag lle gärna se den igen !! Imon så är det skola.. Suck.. =( Jo vanligtis så gillar jag skolan, men ibland så är den jobbig =( Nu ska jag vell titta vidare på fokis blogg.. Skriver mera sedan efter go karten !!

  Om en mops och en :


  Korv blir tillsammans så blir det :




  korv mopsar !!  Så söta !! älskar dem, jag kallar dem mina små söta korvar !!<3
 


Slappar..

Hej alla läsare !! Just nu ligger jag och slappar, och bara tar det lungt.. Jag är jätte mätt, jag åt spaggeti & köttfärssås =) Mmmm... Idag är jag lat ^^ vi ska kanske ringa en kompis till min pappa som ska köra oss till en bil som min pappa har köpt =) Måate sticka nu hej do !!


Är hos min pappa

Hej alla läsare !
nu sitter jag vid min pappas data.. Tittade på blocket för 1min och såg VÄRLDENS sötaste blandning av fransk bulldog och mops !! Dem var jätte sööta !! ><  Jag nästan dog när jag såg dem !! Tja, det finns väl it så mkt att skriva så, haj do !!


Äntligen Fredag !

Hejsan alla läsare !
Just bu sitter jag och äter pizza.. Mmm.. Jag åt ingenting i bamba i dag, det var it god mat idag ! eeoouu.. Säger jag bara ! Det var typ någon gulachgryta med as äckligt kött i ! så jag åt lite mackaroner och lite sallad ! inget mer ! P.s ska vara med Tina = kristina   Sedan då, efter hon har slutat modersmål !! Hej då !! Jag älskar denna bild !


Min kusin sovde över ^^

Hej alla söta läsare ^^ Min kusin har åkt till skolan nu =( Jag ska oxå gå till skolan, fast it nu då.. Hihi kl: 7: 46, Jag ska gå 10 i >< Igår var det it direkt ett Nationella prov utan ett slags förprov, man skulle bara fylla i om man gillade Engelska och vad man brukade göra med Engelskan och vad man gillade med Engelskan. Det var jätte lätt ! Idag så tror jag att vi ska ha det riktiga Nationella provet ^^ Jag är lite nervös O_O Men förhoppningsvis så klarar jag det ^^ Hej då bloggen ska till sklan nu, skriver mera sedan Puss <3

Kusse ^^

Hej alla söta läsare !! ♥ Idag är det en speciell dag, min kusse är här !! Kusin) Och vi ska äta gott gott ikväll ^^ Idag så ska vi äta kycling & ris... ska ringa Binca sedan, undrar va hon gör ?..  


Är i skolan..

Hejsa alla söta läsare !
Just nu sitter jag i skolan, vi har igentligen slutat.. Min fröken sitter och blänger på ett par papper!!
Och nu står Alex brevid mej ^^  ´P.s ska till tyrolen nu !! ses ! skriver mera sedan ! >< Söt ?

skolan..

Jag gillar skolan och imon så ska vi få ha nationella provet! Asså på torsdag då! OMG ! Vi ska börja på engelskan ! OMG ! Kanske it klarar det ?! Ähh.. det gör jag, ha en trevlig dag, skriver mera sedan efter torolen.  Åhhh, vad jag längtar till somaren !

Var i Tyrolen..

Hejsan alla läsare !
Idag så var jag i Tyrolen. Vi skulle sjunga, vi gorde lite övningar och lite annat.. Det var bäst! Sara M typ dampa ihjäl sej ! Jepp, men nu ska Bianca ta med sej en skräck film som vi ska kolla på !!

5 sanna grejer om mej :

1. Jag vill it vara vän med Elin eller Vanessa, vill bara it att vi ska tjafsa och bråka.

2. Hoppas att sång läraren gillar min röst.

3. Semiha är min bästis.

4. jag gillar champinjoner.

5. Elin ska it komma tillbaka till ängåsskolan, som jag går i.    



 söta ?


Ska till skolan snart..

Hej alla söta läsare ^^
Just nu sitter jag med en klementin i handen och lyssnar på Demi lovato this is me) Åhh, tänk i dag så ska jag och Bianca och några fler sjunga ! Jag och Bianca ska vara där.. Julia och Orre och dem ska oxå vara där, fast dem ska ju dansa då. Dem går i Sreet dance. Jag gick oxå där en gång i tiden.. Men jag slutade bara för att jag hann inte med mina läxor. Men detta kommer att bli anolunda, detta är ju bara på Tisdagar ! ^^ Vanessa ska vara där, undrar om hon är bra ? Jag har ju hört henne, men då har ju hon nte sjungt sitt finaste ! Bianca tycker att jag sjunger finast, jag frågade henne !

          Är bäst ^^

Sorry =(

Hejsan alla läsare ! Förlåt, jag har inte haft så mycket tid åt bloggen =( Jag har ju varigt hos min syster, och jag har varit i skolan och på Tyrolen. Just det, imon på Tisdag så är det sångkurs på Tyrolen ! Jag och Biamca ska gå dit, och några fler) Jag äter mat och jag var på torget! Korthuset) dem har ju så söta prylar där, jag sår en cupecake ask av glas, Och ett par små söta tårt ljus, och ett litet ljus med två små söta hjärtan i och glitter ! Så gulligt ! Okey, men ska ut nu syns.. Tjau ! <3 ha en bra kväll ^^ <33 

Bianca gästbloggar!

Hej alla läsare<3
Jasmine är hemma hos sin syster och ska sova där. Så jag fick hennes lösenord så jag kan skriva lite vad vi har gjort idag. Jasmine kom hem till mig vid 16,00. Vi var i mitt rum och lekte med en sak. Sen när hon hade varit hemma hos mig i typ 15 min så ringde hennes mamma eller syrra och sa att hon måste hem och packa sin väska. Så hon var tvungen att gå hem. Helt onödigt att hon kom tyckte hon. Jasse kommer hem imon och då ska vi vara med varandra igen. Vi har varit med varandra typ hela veckan. Men vi har haft kul.

Besök gärna min blogg

www.biancavanessahudgen.blogg.se

Hej då


Min dag efter torget!

fJORTIZZ fLINTIS!








Bild nummer två var dem grejer som jag hade köpt! Hej då, ska vara med Bianca ^^

Frågestund!!

Hej alla läsare! Är ni berdda ? För nu börjar det !


1. Vem är du kär i ?  

svar : En kille i min skola..

2. Vem är din bästis ?'

Svar: En  som heter Semiha, hon går i min skola.

3. Favoritfärg ?

Svar: Oj, det var en svår fråga, men jag tror att det är naturgrönt =)

4. Favoritdjur ?

svar: Det var oxå en svår fråga, jag tror att det är hund.

5. favoritkändis ?

Svar: Justin Bieber och Leona lewis.

6. Favorit årstid ?

svar:  Sommaren.

7. favoritmånad ?

Svar : December.

8. favorit låt ?

Svar: One time , Bad romance , becuse of you.

9. När fyller du år ?

Svar: 15 november.

10. vem orkar med din frågestund ?

Svar: Du orkar för att du ställer en fråga!


Ni kan ju fortsätta att fråga hur mkt ni vill men detta var en tid där ni skulle fråga 1 ha en bra dag !


I Miss U

Ska jag vara riktigt ärlig så saknar jag faktiskt Vanessa, vet inte vfr ?! kanske för att vi har känt varandra så länge?  Konstigt ? ><

Go'moron

God morgon alla läsare, gäsp.. Trött =P Ska gå upp och göra i ordning en macka nu snart, Min blogg har blivigt jätte konstig! Bianca får hjälpa mej >< Min kanin sover fortfarande, men dem andra är vakna ^^ Måste ha caffe, hej då!

Hugs and kisses // Jasse <3


Mums eller mums ?

Hmmm.. båda ser jäätte gooda ut =P Vet ej villken jag ska vällja ? Hjälp mej! A eller B ?

A :    





B :   



Hmmm.. Villken tycker ni ? Sanningens ögonblick !   P.s Tyrolen har stängt imon ! För er som inte viste det! Ha en trevlig kväll! <3


När ska snön ta slut ?!

Hej alla läsare!
Jag är trött på snön! Jag vill ha sommar! Jo visseligen gillar jag att hitta nya vinterkläder och nytt mode, och kunna njuta av varm chocklad när det är kallt och inte varmt, men endå! Jag kan inte svara på villken årstid jag gillar bäst för då har jag svarat på en av era frågor ^^ men det får ni ju reda på, på fredag ! Glömm inte att Bianca oxå avslutar sin frågestund på fredag Passa på att fråga henne! www.biancavanessahudgen.blogg.se  den bloggen är cool, Och den här med : www.beutifulnelly.blogg.se  Besök dem två och komentera gärna Nellys, Hon får ju inte så många komentarer! <3 skriver KANSKE mera sedan, hej då =) och företen här är några härliga bilder på våra årstider :
 Sommar, längtar! ^^
 Vår det är en fin årstid !! <3
 Höst Åhhh, så vakert!
 och sist men inte minst, vinter.. Brrr... tänker redan kalla tankar! ><

Den rör sej !

Hejsan alla läsare igen!
Jag sökte lite här och där på internet efter lite bilder och så, och sedan hittade jag den här :     I mina ögon så rör den sej !  O_O   coolt !

Cuite ?

 Nåå, va den söt ? Jag tycker iallafall den blev jätte söööt! ^^ ♥ Va tycker ni om min blogg ? ser den bra ut ? Elr va den andra bättre ? Jag gillar nog denna mest ? Glömm inte att jag fortfarande har frågesport ! Om ni frågar lite mer frågor Så kommer jag att gå in och kolla på era bloggar och skriva en liten snäll komentar ♥ !

Hugs and kisses // Jasse

Har äntligen fixat min blogg!

Hej alla läsare!
Idag så var jag på Tyrolen. Jag fixade mina naglar och spelade pingis och biljard... Och sedan gick vi hem till : Bianca och tog lite bilder på varandra .. Här är dem :  


Söta djur ^^








 villken tycker ni var sötast ?

kelly clarkson

Hejsan alla läsare!!  Är det någon mer som gillar kelly clarkson ? Jag tycker att hon är jäte bra!! Och hon är snygg oxå!! Min favoritlåt med kelly är nog : because of you , den är jätte bra tycker jag !! Eller vad tycker ni ? Jag ska nog ringa bianca där vid 11 tiden, och jag ska fråga henne ifall vi kan se en skräck film efter Tyrolen, och sedan ifall vi kan gå till torget för att jag fick 200 för att jag städade mitt rum och  damsög i mitt rum!! >< ^^ Jepp jepp nu ska ag nog skala en morot och lyssna på lite mer Kelly clarkson!! Hej då Och föresten klockan är bara: 10 : 35


en bild på Kelly:  

Har hon inget annat vättigt för sej ?

Hej alla läsare!
Just nu märkte jag att jag har fått några elaka komentarer! Jag vet vem det är och för alla ni som undrar så det är inte Vanne, utan det är: E**n!!! Jag trodde alldrig att hon skulle göra så, va fan har jag gort! Jag menar hon kallar mig hora villket jag inte är, hon säger att jag har polisanmält henne villket jag inte har gort.Och att Julia visar sin BH lite, Jag säger bara sluta kolla då ditt jävla eckel! Va fan har jag gort ?! Sluta läs min blogg! Har du inget annat vättigt för dej? Sluta! Säg allt detta till Vanessa istället! Det var ju fan hon som polisanmälde dej! Men nu kan man ju förstå varför! Fan ta dej!





                                                       Simhallen!!
Hejsan igen! Ursäkta det där uppe men att vissa mänikor inte fattar!! Men igår så varjag på simhallen igen!! Det var typ ett slags disco ^^ Man kunde köpa alla möjliga godsaker ^^ Det var jätte kul det var discolampor allt och jätte kul!! Det var det som var >< ♥ ses lite senare då skriver jag mer!! Och föresten besök den fattigaste en evrer : www.valkyriaprogrammet.blogg.se   Mobbat!

Ska vara med Bianca!

Hejsan alla underbara läsare!! Just nu sitter jag och väntar på att frukosten ska bli klar!! Gå in på Bianas blogg!! Hon har frågestund avslutas på Fredag!! www.biancavanessahudgen.blogg.se


skulle behöva en data!

Hejsan alla läsare! Jag behöver ju värkligen en data! 3 knappar är borta på min pch den hackar hela tiden och den stängs bara av sig själv!! Jag har försökt att spara i hop pängar men det funkar ej!! Min storebror råkade tappa min data på mitt golv hemma, i köket! Och den har varigt på lagning två gånger jag fick den för 3 & 4 årsedan! Märke : hp.. Jag sitter alltid vid min mammas killes data! För att min data hackar och har virus =( Detta är en arbetsdata så han tar med sig den till jobbet nästan varge dag! Så det är inte ofta som jag får ha datan! Och min mobils internet funkar inte=( Min bror vill inte att jag ska låna hanns data!! Och det är därför som jag behöver en data!! Hej då!! =( !

Svara Bianca!!!!!!!

Svara nu om du läser detta Bianca!!!! 

villken text tycker ni mest om ?


















  




villken var finast ?







justin bieber, so cuite

                

Var i simhallen igår..

Hej alla underbara läsare!
Igår var jag på simhallen med Binca. Det var en kille som hette Mak där! Fast igentligen hette han Mack, men i Bosnien utalade man hanns namn Mack! Han åkte några gånger med oss på kanan, han åkte på mej! Bianca skvätte vatten på honom och jag med!! Det var jätte roligt, men jag hoppade alldrig på det stora hopptornet >< Vi tog typ alla badleksaker från simhallen! Vi byggde hus av dem, men jävla Mack skulle ju självklart förstöra dem! ^^ Jääätte kul...! <3 Idag ska Bianca på kalas, hos sin kusse! Jag och Binca ska gå till tyrolen innan hon ska på kalas ♥ Just det, jag och Bianca var på tyrolen igår! Vi gorde i ordning Tackos mad Fatou! Vi fick ta hur många gånger vi ville!! Jag tog två gånger, det var gratis! Och hur mkt vi ville! Mmmmm... jätte gått!! ^^ Sedan efter vi hade varigt i simhallen så gick vi till MC jag betalade en halva av hennes burgare.. hon hade bara 5kr kvar =(

En hälsning till Binca: Hoppas att du får en rolig dag med bra musik och god tårta!


5 sanna om mej :

Jag är på G med någon... ♥

Jag ska kanske klippa mitt hår i pach nästa månad.. ?

Jag träffade Lellin när jag och Bianca skulle gå till simhallen.. LOL

Jag har åkt på Isabellas pulka.. !

Jag gillar brunsås.. (L) 


Det var 5 sanna om mig skriver lite mer sedan hur min dag har varigt!  ^^ (L)


Om du läser detta Bianca!

SVARA I DIN HEMTElLEFON !!!!!    

KOMENTERA GÄÄÄRNA!

fråga inför min frågesport!

P.s den avslutas på Fredag!

I`m sorry =(

♥Hej alla söta läsare!.. Jo jag vet jag har varigt jääätte dålig på att lägga upp inlägg på den senaste tiden!! Men det är ju bara för att jag har virus =( Så jag har fått lösenordet idag till Mickes data så att jag kan vara och chilla och göra vad jag vill... Har redan fått tre söta små frågor tll min fågesport >< Fortsätt gääärna att komentera och fråga hur mkt ni vill <33333 Gårdagen var att jag åkte till min syster, och lilla Bella var där <333 Och sedan så åkte vi hem till oss i gen och åt underbara tigerbiffar & skruvmackaroner och en härlig god sallad med svarta oliver i !! Mmmmm... nnan dess gick jag och min syrra & Bella till torget, Bella fick köpa en alldeles egen bok!! För sina egna sparpängar i leksaksaffären!! Så söt! I kväll ska jag nog göra ett par flätor så att mitt hår blir vågigt! Och där vid 12 ska jag nog ringa Bianca ^^ Hon ska säkert gå till Tyrolen som vanligt!! Måste gå nu hej då! Förlåt att det är såden stor text men jag vet it hou det blev så hej då!


Hej i gen!

Har lite tråkigt!! =( Man kan ju it ringa elr vara med ngn kompis för att dem firar ju allahjärtansdag =( Men kanske ska ringa någon som jag värkligen älskar?? Min syster, elr min pappa?? Äch, ringer båda skriver mera sedan när jag har pratat klart!! Kram ♥

Glad alla hjärtansdag!!

♥ Hejsan alla söta läsare ♥ Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber, skit söt och skit duktig! Jag tänkte på börja en frågesport!! Så ni kan fråga mig vad som helst, Tävlingen avslutas: på Fredag!! Fråga bara på!! Tips, Thailand, bloggen, favorit..
I stortsätt vad som helst!! Ha en trevlig alla hjärtansdag!! <3333333333


en sådan väska som jag har!

Hejsan alla söta läsare i gen!! Jag sökte lite grann här och där och då hittade jag exakt en sådan väska som jag och Foki har!!      Jah har den vita!!Köpte den i Thailand, foki me!

Ska vara med Isabella och Sabina..

Hej alla läsare!! Min data har fortfarande virus =( Så jag sitter fortfarande vid Mickes data..
Ska ringa Isabella ska vara med henne idag!! Skriver mer sedan när jag har kommit hem!!

Åkte skridskor idag..

Hejsan alla läsare!! Alldrig haft så dålig uppgratering förut! Mitt internet är paj! Så just nu sitter jag vid Mickes data..! Idag åkte vi skridskor i skolan, på Rudalen. Åt ingenting av min matsäck och jag är fortfarande mätt! Jag hade med mej : Två ostsmörgåsar, en liten fruktsallad, ett päron, och en tämos var chocklad, och gifflar bullar) JUst nu diggar jag till musiken:
 
Ohh girl just a wanna have fun) Hahaha..  måste gå nu hej då! ♥ ><


Har tråkigt =(

Shoou alla läsare! Just ni sitter jag här i min säng och har tråkigt! Här är en bild på mig för er som inte har sett mej : ><  tittade tyvärr inte in i kameran, men ska försöka ta en bild där jag gör det!


Är hemma nu..

Hej alla läsare!!
Var i skolan idag.. vi fick ha innerast på Bambarsten, idag var det kebabbpytt med vitlökssås.. Tog lite grann och sedan så gick jag ner och fick reda på att vi fick ha innerast!! Jag fortsatte med lite gamla bilduppgifter ^^ Och sedan skulle vi jobba med Engelska. Just nu sitter jag och kollar på min söta kaninis, Ojj, hon behöver visst lite mer mat skriver mer sen hej då ♥ !


Är hos Sabina!

Hejsan alla läsare!! nu är jag hemmos Sabina.. Sitter vid hennes data undertiden dem andra kör kurragömma!! =) Hehe! 

Hon fick fina prisenter >< Vanessa holler på att leta efter dem andra.. Jag skriver mera sedan hej då!

p.s : Jag är vän med Vanessa men tar det fortfarande lugnt!! ♥

Bella <33333333333

Hejsan alla läsare hihi Lilla Bella ska komma hit idag!! Jippi

här är några bider på bella och min syrra:

 Bella balanserar <33

 Min syrra <33

 Bellis äter klementin<33


 so cuite!!


Jaja det var lite bilder hihi Det kommer mer sedan framot kvällen!! Hihi


klassfest!

Hejsan alla underbara läsare!!

Jo idag har jag ju vanligtvis glömt att lägga in ett inlägg... så jag gör det nu! Hihi!
Och idagvar det klassfest bara för 5:0rna det var värkligen best! Jag var med Kristina och Matilda Nadia och Julia.. det var bäst, bra music, snygga kläder och allt var med! Vi körde limbo och jag vann, alla ropade: Jasse, jasse ta han nu ta han nu du klarar det, och vad gorde jag? Jo jag klarade det, fick en kexchocklad..mmm.. Jag ska ge min kanin lite salladsblad och torkade bananer, hej dåå!


äter glass på vintern!

Hejsan alla läsare!! Idag så var jag med Miranda alla raster! Vi åkte på isen vi ramlade några gånger sedan gick vi där ifrån.. Just nu sitter jag och äter glass! Mitt på vintern!! Okej ite konstigt med jag var bara sugen! Och i dag fick Semiha godis atack! Ibland så måste man bara ha godis! Så jag hade ett par söta Thailänska tuggumin) som hon kunde få tugga på så länge hihi!sedan den sista letionen så hade vi gympa... Jag hade glömt mina gympakläder och det var inte lång tid kvar till gympan skulle börja.. så jag fick jobba i klassen själv, fröken var på möte och kunde inte vara där och hjälpa mig.. men det behövdes inte heller, jag menar detvar ju matte! Sedan efter skolan så var jag med Miranda vi gick till hennes pappa, och hennes fisk hade dött! Så vi bestämde oss för att gå hem till mig och göra läxorna! Sedan var mirandatvungen att gå hem.. och nu sitter jag här.. skriver mer i mon hej då!!   ungefär så här såg hennes kampfisk ut!


Iiiip!

Hejsan! Min pappa kom och ringde på porten och sa: hejsan här är lite grejer som jag köpte med mig hem till dig!! <3 Åhhh gissa om jag blev glad? mhmmm!!!! Jess entligen fick jag se min efter längtade daddi! maooo....! rosetter vododockor manga figurer...... hellokitty candy... massor av mobilsmycken och mobilfodral! Och 2 väskor.......... Värkligen allt som jag vill ha! Halem! må vodoörhängen och allt...! jaja ska bara ränsa lite granna hej dååå!

Söt?

      



Är den söt eller är den sööt! <3

22!

Okej.. jag vet , ska inte tjata men... jag har fått nyytt rekord! 22 läsare... asså på en dag då hihi!! den bara stiger och stiger!.. happy ^^

5 sanna grejer om mig:

1. Jag är inte i skolan i dag för att jag är sjuk..

2. jag ska ränsa min kanins bur idag!

3. jag kommer att få min iphone laddare idag!

4. ska gå till torget i fall jag mår lite bättre..

5. hatar sparris! hemköp har sprris! När jag vardäe en gång med vanessa så frågade jag i fall dem hade sparris där och dem sa: JA!

OMG! blääää!

här har ni en bild:Bläääääää!

RSS 2.0