En cpig video med mig och Bianca :D

Hellöö !!

Idag vaknade jag kl. 10.30, och nu sitter jag och as flabbar med Bianca åt våran cpvideo som vi gjorde i går. Här kan ni få se den :



Vi käkar skiiit mkt godis som min mamma och Micke köpte igår, dom hade på riktigt gömt det så att vi inte skulle hitta det och äta upp det. Men det gjorde vi endå, som om vi aldrig sett godis haha !! Nåja, snart ska vi se en flm som jag ville se Pirahna.

 


Sitter och kollar på TV :)

Bonsoir :)

Just nu sitter jag och kollar på TV, och äter chips och godis och dricker den heligaste drickan Powerking :D Ennu har det inte kommit ett ända barn och sagt Bus & Godis.
Aja, men nästa vecka asså Fredag ska jag och Bianca till tyrolens disco, det kommer att bli bäst, både jag och bianca ska klä ut oss till Samara !! Hahahaha... Vi kommer inte att se kloka ut i den svarta peruken ;O

  



  


Happy Halloween !! ♥

Bonjour !!

Sorry för att jag it har bloggat på 10000 år !

Men men... Igår så var jag med Bianca, vi gick till torget och köpte varsin svart peruk typ som samaras hår i the ring.



Vi tog på oss perukerna och tog en massa bilder !
här kommer dom :



































































Jaaa, det var alla bilder och nu ska jag och bianca dricka ur toan !! <3


OMG kan inte fatta att det är sant !!

JAG HAR FÅTT EN SVEA JACKA !!!!!







Asså, min pappa bara ringde mig klockan 8.00 och frågade om jag kunnde komma ner till parkeringen om en halvtimme och då svarade jag självklart ja :) Och sedan när jag kommer ner står han på parkeringen och håller upp EN SVART ORÖRD SVEA JACKA!!! För 3000kr, och självklart skriker jag av glädje och då är klockan 5 över halv nio och jag blev så glaaad! Jag kramade min pappa 100 gånger om :D så ni fattar väll att jag inte kommer få så jätte mycket mer av min pappa eftersom att nu har jag en jacka för 3000 kr stolt e jaggg :D♥♥♥








Är med Vanessa och Fatou

Bonjour !!

Just nu sitter jag med Vanessa och Fatou, vi sitter med varsin data Vanessa tog med sin och jag har min. Fatou sitter mobbad !! hehe..

Haappps nu från ingenstanns ska Fatou hem och äta.

Jag bakar hej dåååååååå

Shullulu !!

Fråga mig inte varför jag är uppe så tidigt en sjön Lördag !
Idag så ska jag iaf kanske vara med Fatou ? Om hon den jäveln kan hehe.. Nej men asså vi ska väll säkert ner till den skuttiga men endå aromatiska storagården och sedan måste Fatou upp och visa sig 24/7 ! Och sedan så kommer Romio och alla komma och sedan så kommer alla Romios kompisar tvinga mig att strula med han och han kommer att hålla på med mig!! Det där kallar jag kallaballik !

Aromatiskt va ordet!!

Nej jag har fått nog det ända som kan få mig att botas är MIN kära Christian Beadles ♥




Äntligen :D ♥

Bonjour alla sötnosar !!

Äntligen Fredag och äntligen en ny jätte fin design som min kära vän Vanessa har gjort besök hennes blogg: http://vanessay.blogg.se

Idag i skolan så var jag med kristiana, vi gjorde inte så mkt. Vi gick in i saffe (en godis affär) och köpte godis. Och sedan hade vi lunch och sedan No, och sedan efter det gick vi alla hem. Och jag har begått en stor skillsmessa mellan mig och Kristina... :`( Men det var nog bäst för oss båda :)
Hn älskar ju Justin Bieber och jag  älskar Christian Beadles ♥ Han är den sötaste killen som finns!! Han är min bara miiiiiin !!!!!!
Jag älskar han mest av allt, han är så jasmine styyle hot söt bra aromatisk delikat.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Christian Beadles ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Här är han den delikata efterrätten!!








 

 




 



 

Sooooo cuuuuuuuttteeee !!!!!

Lite bilder som jag ska ha till headern :D <3

Helllöööö!!

shullullu !!

Curry !!

Bonjour !!

Salut !!

Hi !!

Och allt det betyder det lilla ordet ...hej... :D

Här kommer lite bilder som vanessa ska använda sig av asså till min fina header !! <3

:








Är hemma hos Denize :)

Tjaaa bloggen !!

Just nu sitter jag med Denize och skriver.Och snart ska vi äta frukost. Jaa och vi har det jätte kul vi har dampat en hel del och lekt med hennes hundar och katter och hästar. Lägger upp bilder på mig och denize sedan när jag har kommit hem. ♥

Hej då <3

Videoinlägg ;)


Heeeejj!! ♥

Hej mina kääära blogg läsare !!

Jag har saknat er!

1. Jag har inte orkat blogga jag är för lat för det men ska försöka :)

2. Jag har en ny mobil vilket är jävligt posetivt skiiit bra camera tar kort och filmar i HD. Och den är en Sony
Ericsson vivaz :D, den är en touch och är jätte bra det är 5,1 mpx. Jag är jätte glad och jätte nöjd med min nya mobil :)

3. Bianca har skaffat en ny blogg besök den om ni vill: http://biiancae.blogg.se/ 
Den är väll bra och så men jag tkr att hon ska fortsätta med hennes gammla fina
http://biancavanessahudgen.blogg.se
Den bloggen är helig.

Jaaa, och idag så ska jag och Bianca Kristina till nån tjejkväll i opal. Först så sammlas vi väll uppe på Tyrolen och sedan går vi alla ner.
Ulla och några andra ska oxå det asså vuxna. Vi ska typ fixa naglarna håret (frivilligt) Titta på film äta chips godis allt är gratis :) Det ska bli jätte kul.
Bianca skulle baa dusha och äta och sedan ringa hem till mig och efter det så går jag till bianca och väntar på att Kristina ska komma :D It`s goooood
Byeee ♥
En bild på mig igår kväll :)


RSS 2.0