Lite bilder....

Just nu har jag sviin tråkigt :((

Jag tog lite bilder när jag var på balkongen nu precis.

Och sedan i förrgår köpte jag lite saker som ni kan se...








Ignore this...

Bonjour à tous les lecteurs!

Som betyder hej alla läsare på Franska Som är enligt mig världens finaste språk ♥
 
Ja och det var allt för mig. Nää, skojja men jag vet inte vad jag ska skriva om ? Ja för två dagar sedan så var det ju disko på Tyrolen jag gick dit med Sabina, vi hade jätte kul. Bianca och Josefine var oxå där. Vi körde lite lekar tex. Limbi och danns-stopp och lite andra skruttiga lekar. Men ajja det var iaf roligt.

Här är världens bästa video!
En flicka som alltid har drömmt att jodla för att när hon var 7 år älskade hon ljudet av det så nu försöker hon själv :D




Är i skolan :D

Heej!

Just nu sitter jag i skolan och skriver. Och lyssnar på Justin Bieber ♥




Är med Fatou :D

?

Hej alla läsare! Vette faan  varörf jag inte gör nya inlägg, tröttnat men ska göra så gott jag kan för att allt ska bli bra.
Just nu sitter jag med Fatou och lyssnar på musik. vi lyssnar på Alvin och gängen raggare, haha.
Så söta!




Idag:

Idag så har jag vart i skolan. Lika kul som vanligt, vi hade inne rast och jag gick till saffe (godis affär) och köpte godis. Och sedan så gick jag till Tyrolen och där va Fatou och Bianca, dom spelade pingis och sedan så skulle det bli bingo, och Fatou ropade ut siffrorna på dom små kulorna. Det var jätte kul Bianca vann en dricka :D
Och sedan så kom Miranda och då hade Fatou redan gått hem. Och efter det så Dampade jag och Bianca lite som vanligt och vi gjorde en cp video haha ;P Nåja nu ska jag lyssna vidare på min musik!

Hej då :D

Hej hej!!

?

Just nu sitter jag och lyssnar på Maria-Isabel. Och jag ber mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat. Men mtt Internet har inte funkat :(
Som sagt alla har väl börjat i skolan ? Iaf jag, Jag började i dag asså med riktiga letioner och allt sådant skit. haha. Idag så har jag vert med Bianca och sedan så gick vi till Saffe tyrolen och dampa lite, så vi blev utslängda :(

jaaa, och jag har börjat sjunga :D Och mitt arstist namn "A babestju"

Hahaha :D

Hej då ska äta tårta :D

Roligt :D

Just nu sitter jag gör en rolig gubbe på nån sida.

Och jag ska gå och möta kristina nu vid parkeringen och bianca ska jag oxå vara med ciao!




Väntar på Bianca :D

Just nu sitter jag och väntar på att Bianca ska komma hem. Hon är just nu där i Sisjön för att titta på ett par gympaskor. Jaa, och sedan så skulle hon ringa mig när hon kom hem. Och sedan efter det så ska jag och Bianca, Kristina träffas och sedan komma hem till mig och kolla på the grudge som jag skrev i det förra inlägget.
Jag fösöker att skriva så många inlägg som möjlugt för att få bort alla gammla inlägg, så det blir bättre.

Ifall ni undrar så är det därför.


The grudge 2

Idag blir det att vara med Bianca. Vi ska kolla The grudge 2. Jag vet inte om Kristina oxå ska göra det med oss hon kan aldrig bestämma sig.

Lite bilder från filmen:

 

 

Den filmen är både läskig, bra, och spännande!

Jag älskar hon flickan (spöket) ♥
Hon e så söt.
I filmen heter hon Kayoko....♥
Och hon låter så här...

Dagens video 3 :)





Ny vaken ♥

God morgon!

Just nu sitter jag och äter frukost, ska strax gå och lägga mig och ttta på TV. Och efter det ska ringa någon kompis :)
Idag är det en sådan seg dag så man vet inte vad man ska göra. Allt går så lång samt :( Det är inte direkt nåt väder idag heller :(




Kvällsmat :)

Så nu har jag ätit kvälls mat och ska snart fixa mig borsta tänderna dusha och klä på mig natt kläder och m.m Kan ta en bild på min kvälls outfit sedan efter jag e klar.
bjuder på en låt




 


Så äntligen fixat en header!

Hej hej!

Har segat hela dagen i dag. Och suttit i över 2 Timmar med att fixa en header!! Jag råkade ta bort hela min stilmall, så jag fick gå in på nån gratis blogg design sida och fixa en silmall men den var för liten så jag gick in på min andra blogg och kopierade den stilmallen och satte den i min stilmall och sedan bytte ag header till nån konstig "/ Och sedan efter det blev jag inte nöjd med den så jag gjorde en ny. Och det är den jag har nu, jag ska fixa att det står mitt namn lite senare efter jag har ätit kvälls mat!

Skriver ett inlägg sedan! puss puss


Dagens Video 2 :D






Vanessa lärde mig den! ♥

Vaken :D

Hej alla söta blogg läsare!

Just nu sitter jag och väntar å att Vanessa ska vakna, (hon sovde ju över hemma hos mig). Så idag så ska min mamma och min syrra iväg till läkaren medans jag och Vanessa är hemma. Men Vanessa kan ej vara med mig hela dagen eftersom att hon och hennes familj ska åka till Liseberg, hon ska gå hem vid 13.oo tror jag :)

Här är lite låtar :)

 

Hej då <3


En natt till :)

Hej hej bloggen!

Det får bli en natt till för mig och Vanessa :) Hon ska sova över en natt till hemma hos mig. Vi har ju så roligt och desutom hatar jag att vara själv :( Jag hatar typ att vakna upp själv, för att i morgon ska min mamma åka till min syrra och dom ska typ till docktorn och göra nåt. Ja och Mikael min mammas kille jobbar, och min bror oxå! Så nu får jag sälskap :) Det känns good.

jaa, och Vanessa och jag gjorde några videosar förut så vi lägger upp dom snart ska bara lista ut hur man gör på denna datan, vågar inte låva något "/ Nåja nu ska vi väll bara bädda upp sängen och fixa lite och sedan så får vi se.

Hej då! ♥

Free Orkut and My Space Hearts Graphics Glitters
Orkut Myspace Hearts Comments & Graphics

Kan man få lite komentarer eller?

Asså så jävla trött på att inte få komenterer, nu har ag äntligen börjat blogga i gen men inga komenterer, kan ni kanske uppskatta min blogg lite eller, jag spenderar massa timmar med bloggen men får inget tillbaka?!

:(((


Dagens video :)




Längtar till den 26:e

♥Hejsan!

Just nu sitter jag och Vanessa vid varsin data igen. Vi var ute lite grann förut, men vi hade inget att göra så vi gick hem till mig igen. Ja och just nu så är vi jätte hungriga, så min mamma har beställt pizza, den kommer väll snart :) Nu har solen gått i moln så det är inte nån sol, utan väldigt kvavt ute just nu. Ser ut att börja regna när som helst. Det är en sådan dag när nästan ingen är hemma, och man vill bara sitta vid datan och inte göra någonting annat. 

Nåja över till varför jag längtar till den 26:e, innan den 26:e ska jag få en helt ny mobil och vet precis villken jag ska ha :) 

Så här ser den ut 



Jaa, så ser den ut jag hoppas jag kan trivas med den, och att den är bra för att just den mobilen vill jag ha :)


Har börjat bloggat igen :)

Hej alla läsare !

just nu sitter jag och Vanessa vid varsin data, hon tog med sin för att hon sovde över hemma hos mig i går :)

Iaf idag så är det typ första gången som jag bloggar på 100 år. Bara för att denna bloggen känndes så rörig, jag menar asså jag skulle typ åka till halmstad från ingenstanns, och det var bara för mkt, så nu har jag raderat tre inlägg som jag tyckte var mest röriga.

Jaa, och i Fredags så var det Vanessas 13 årskalas!! Stort grattis till henne :D Jag kom och bianca och några fler!

Aa, och i går så lagade jag och vanessa mat vi gjorde varsin maträtt, jag lägger upp bilder sedan på det vi hade lagat :) Jag lagade jätte goda thailänska nudlar, och efterätt var det skivade päron med chockladsås :D Och Vanessa gjorde jätte goda krispiga pommesfrites (stavfel)?och hon blandade i lök krispiga morötter mumms, ja och efterätt var det marshmellows med chokcladsås.

Det går tyvärr inte att ladda upp dom bilderna på det vi har lagat de e når fel på blogg.se igen!!!

hej då vi ses <3!



RSS 2.0