Eclipse! (L)

Hej alla söta läsare :)

På torsdag så ska jag och min syster, och min bror på Bio och kolla på Eclipse! :D Det ska bli jätte kul :) Och just nu så sitter jag och min storebror och kollar på fotboll *suck* eller rättar sagt: han kollar på fotboll.

Jag var ju på frölundatorg med sofia låssas syrran) och kollade på rean. Vi hittade inte något speciellt, så vi gick till donken och köpte varsin cheeseburgare och varsin cola och pommes och ostsås :) Mumms.. och sedan ville hon åka hem för att hon orkade inte vara där mer, och sedan så var jag ute med Stumpan kaninen och med Fatou en liten stunnd. Och sedan gick jag hem och åt lasange och en god sallad och nu sitter jag här och skriver! Kort dag va??

haha men nu så ska jag äta ballerina kakor Mummsit va?

Ska snart till Frölundatorg :)

Hej alla söta läsare :)

Snart om typ kanske 45 minuter så ska jag och min låssas syrra till torget. Det är ju STOR rea nu på torget :) Så vi ska dit. Bianca och kristina ska oxå vara där men jag och sofia (min låssas syrra) ska vara själva. Hone jätte snäll och vi kommer att ha skit kul ;)

Nåja nu ska jag bara ta mig en macka har inte ätigt nåt på hela morgonen och dagen. Så ja, jag skriver mera sedan puss puss :)


Äntligen kan jag blogga igen!

Hej alla söta fina rara läsare!

Jag vet att jag typ inte har bloggat på 100 år men mina två datorer har inte funkat :( Som Vanessa skrev i det förra inlägget ;)

I går så var jag med Vanessa. Vi tog ut min kanin Stumpan. Och sedan efter det så åkte jag och Vanessa till stranden från ingen stanns :S Men vi hade jätte kul, vi åkte till Näset och badade ;) Vattnet var inte jätte kallt men endå kallt ..Brr.. Skit kul! 

 Och vi lyssnade på musik och åt kakor. Vi var ju själva där och min mamma vet fortfarande inte om att vi har åkt dit hihi. Så jag lånade Vanessas ljusrosa bikini och jag hoppade från bryggan och sedan så åkte vi hem. Jaa och sedan så gick vi hem till mig en stunnd vi gjorde inte något speciellt bara låg i min säng och spelade data. Och sedan så skulle Vanessa hem så jag åt mat och sedn så kollade jag på en film som heter Fools Gold. Den var bra Komedi typ.




Ja och idag så ska jag väll vara med Vanessa igen i fall hon vill eller kan. Och sedan till helgen så ska jag vara med en tjej som heter Sabina vet inte vad vi ska hitta på..? Nå men idag så ska jag ta ut Stumpan min kanin igen. Jag skulle ha tagit bilder idag i falla det inte vorde dör att jag glömmde min mobil hemma hos min pappa. :(

Nåja jag hoppas att ni kan klara er utan bilder ett tag :) Hej då nu ska jag fixa mig och ringa Vanessa :)

Vanessa gästbloggar

Hej jag heter Vanessa, är Jasses kompis. Fick ett uppdrag av henne att jag skulle gästblogga så det gör jag nu. Detta inlägget ska vara som att Jasse skriver det själv.
Men ni får gjärna kolla in min blogg --- http://vanessay.blogg.se/

Hej förlåt för att jag inte har bloggat på tusen år. Men min data eller mina två datorer funkar inte. Lång historia
Men jag har varit med Bianca dom senaste dagarna. Men idag ska jag vara med Vanessa. Jag vet inte vad vi ska göra, hittar väll på nåt hoppas jag :)

Här får ni en bild på världens sötaste Justin Bieber ♥

Love you ♥


Är med i veckansblogg!

                           

  
Ville bara tala om att jag är med i veckans blogg och jag hoppas att jag vinner. Jag vet tyvärr inte hur många det är som delatar i tävlingen, men jag vet att jag får en gratis länkning i 4 dagars tid. Kul va? Brukar inte delata i tävlingar men idag hade jag bestämt mig för att delta.

Hoppas att jag vinner :)

Ett lycka till kanske? :D

God morgon :)

Hej alla söta läsare :)

Jag är ny vaken och mina ögon är helt mobbade :S Men just nu sitter jag och äter småkakor som min mamma bakade igår och dricker caffe. Mumms. I midsommar ska jag och Bianca och min pappa, min pappas tjej och Sofia (min pappas tjejs dotter) ska komma och sofias kompis ludde ska oxå komma. (krig). Ne men han e jätte snäll så det kommer bli bäst.


hej då:)

Dricker te och äter tårta :)

Det här är någonting som kan få mig att må bättre.

En tårtbit och jätte gott citron-te. Smaskens!

Förlåt för att bilderna är snea men hoppas att det går bra endå :)









Jepp jepp, nåja nu ska jag sätta på Tv:in (dumburken) och njuta av mitt goda te :)



Några bilder på mig från tisdags ;)

 












Hahaha hade as kul den dagen :))

..Dagens..

DAGENS VILL HA: En ny svart chanelväska.
DAGENS KLÄDSEL: pyamas och en tjock tröja.
DAGENS FRISYR: ruffsigt lockligt *suck*
DAGENS LÅT: This is my life Anna bergendahl.
DAGENS PLANER: försöka att bli frisk.
DAGENS SAKNAD: min pappa.
DAGENS DUMMASTE: råkade peta mig i ögat.
DAGENS MISSLYCKANDE: att bli frisk
DAGENS DROG: ää
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS: lackris pingviner
DAGENS HUMÖR: inte jätte glad
DAGENS CITAT: ää
DAGENS ROLIGASTE: att jag råkade peta mig i ögat.

ett test med dagens..

Nästa vecka eller veckan därpå :)...

Nästa vecka eller veckan därpå så ska jag få en I-pod touch!


Najs va?





Dagens sötis!


Är sjuk :(

Hej alla söta läsare!

Idag så är jag sjuk :(

Och jag har varigt på det där motorcrosslägret och det var skit kul!!
Jag kanske ska dit i gen i Novemner. Vi körde tre pass om dagen och jag rammlade bara 4 gånger och jag körde om typ 16 åringar och allt!! Det var bara bäst!! Och vi åkte ut på havet och då fick man typ åka vattenskidor och vatten ring och jag åkte vatten ring och jag skrek och jag hoppade mint en meter upp för den höga vågen som närmade mig!! :O Men jag dog inte.

Och dagen efter det så åkte jag hem till min pappa. Och dagen efter det så åkte jag båt med min farar och blev sjuk och !SJÖRÄDDNINGEN! Kom och hämtade in mig på land och där mötte min pappa mig.

Kallabalik!!! Jag har en massa bilder men jag hittar inte min datasladd :( Så ni får se bilderna en annan dag.

Hej då!


Ska åka dit nu :)

God morgon alla fina söta rara läsare :)

Nu ska jag och min pappa och min pappas tjej Tina åka iväg till cross lägret :) Det kommer att bli jätte roligt. Det är bara jag och en till tjej som jag INTE känner som är dom två ENDA tjejerna :/ Men det ska bli kul endå.

en massa killar kommer att vara där :)hej då och ha det gött :)



Nawww... :) <333333

Ska snart åka till min pappa :)

Hej aalla söta läsare!

Snart om en timme ungefär så ska jag åka till min pappa. Och i morgon så åker vi till crosslägret. Det ska bli as kul. Jag har precis dushat så jag ska bara klä på mig kläder och städa mitt rum och sedan så ska han hämta mig :) Nice va?

Som ni kanske förstår så kan jag inte blogga mitt i naturen så att det blir lite dåligt med bloggningen :( Men jag gör kanske ett inlägg när jag är hos min pappa :)

 Så söt! <33

Bad romance style

Hej alla söta läsare :)

Just nu sitter jag och tittar på när en kvinna smikar sig som Lady gaga.



Rätt coolt faktiskt! <3

Tröttiz ><

God morgon alla söta läsare!

Jätte trött efter alla sötnosar i går. (Bellas små kompisar) Dom både hängde och klängde på mig i går :) Så söta! Mina kussiner var oxå där. Två av dom heter Nattalie lillan och storan. Stora Nattalie och llilla Nattalie! haha samma namn. Det kom jätte många :O Vi hyrde ju en hel lokal så det kom kanske lite över 50 personer! Bella kännde alla ;) Som vanligt. Vi dannsade till Pippi långstrump och Mathias var där :O!!

ja och dag så ska min pappa hämta mig mellan 5-6 och så ska vi upp tidigt till cross lägret. Det kommer bli bääst! Och jag har fått reda på att jag kommer att få en I-phod touch!! Jippi!




Bellas brorsans kalas :)

Hej alla läsare :)

Idag så är det Bellas (min systerdotters) kalas :) Jimmy min bror fyllde 22 i går så vi firade han lite extra men idag så fyller Bella 3 år! Haha hon e så söt ♥ Och hon tjatar om Bianca hela tiden! Hon säger: -när ska vi träffa Bianca då? typ hela tiden varje gång hon ser mig så är det Bianca, Bianca, Bianca heela tiden haha!

Så idag ska det bli kul! Hon ska få en jätte god citron&lime tårta som självklart ska vara grön. Grön är ju hennes favoritfärg :) Så vi har hyrt en hel lokal där alla Bellas kompisar från dagis och alla ska komma och Jimmy då så klart! haha Det kommer att bli bäst så vi slår i hop Bellas och Jimmys kalas idag det kommer bli jätte kul! :D

Och inte nog med det..!

Om två dagar så ska jag åka på cross läger ja min pappa betalade runnt 3000 FÖR DET! :O Allt för min skull så vi ska ut i Naturen fiska, köra cross rida på hästar och allt!! Det kommer att bli mer en bara bäst. Fast i morgon mellan 6-7 så åker jag till min pappa och sover över där och sedan tidigt på Måndagen ger vi oss i väg!

Så igår var det sissta skoldagen för mig :( Så restan av sommaren så har jag sommarlov!!! (Yes!)

Men på ett sätt kommer jag att sakna skolan :/ Men det ska bli sjönt att få vila ut men nu ringer Bella ska sjunga för henne i tellefonen! <3

 


Segar ;)

Hellow alle sammans!

Idag så hade 3orna-5orna idarottsdag. Och jag spelade ju brännboll och det var blandade lag. Det var jätte kul och man blev väldigt lätt trött ;). Men jag klarade mig.

Ja och nu är jag hemma själv för att min bror är på körkorts sak. Och min mamma är och handlar med hennes boyfriend Micke. Och ag är väldigt seg idag, vill bara ligga och titta på TV hela dagen.

 

Nåja men nu ska jag sätta på TV:in så hej då :D


Idarottsdag/outfit :)

God morgon alla söta läsare :)

Idag så ska vi ju ha idrottsdag :) Jag valde brännboll det fanns bara brännboll och fotboll. Och då tänkte jag passa på att visa dagens outfit fick FULLT!! av kläder av min syrra igår :D FRån USA var det mästa eftersom att hon har bott där och en ny skinnjacka och massa fina andra saker!! nåja här kommer en bild på dagens outfit:




Ska till torget lite senare.

Hej alla söta läsare :)

Idag har det varigt en lite konstig fast endå vanlig dag.

Först gick jag ju till skolan. Och sedan så för första gången hade vi BIOLOGI! Eoouuuh!! Bläit :S Nåja och sedan så tittade vi på nån äcklig film :S

Och över till det gammla vanliga. Idag så slutade vi 10 minuter tidigare och då jag gick jag med Kristina & Matilda hem. Idag ska jag vara med Kristina. Vi ska till torget och köpa matsäck :D Igår hade vi oxå utflykt jag tog lite bilder som ni kanske vill se :) Vi grillade korv och sedan så klappade vi ett par jätte gulliga kalvar (bäbis kossor).











 

Ja och det var lite bilder :)

I morgon när vi ska göra en utflykt så fick man välja ifall man fik spela brännboll eller fotboll och jag valde brännboll. Det kommer bli bäst! (L)


Idag blir det kebab rulle <3

Hej (L)

Idag så blir det en god kebabrulle så pizza killen kommer nog snart :) Hittade en rolig kkebab sång på Youtube!

 


Jag har skaffat glasögon :D

Hej alla söta bloggläsare :D

Vill bara säga för er som inte vet så skaffade jag glasögon idag. Här är en bild på mig just nu :D


Ska inte vara med Vanessa :(

Hej alla söta läsare :)

Idag blir det ingen Vanessa för att hon skulle passa sin lillasyrra så vi kan inte vara med varandra :( Men det kommer fler tillfällen :)

Just nu sitter jag och lyssar på musik JB ♥

   

Den bilden i mitten är från musik videon "One Time"

Hej då :D


Är hemma nu :)

Hej alla läsare!

Idag så har jag ju varigt i skolan och idag ska jag vara med Vanessa. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men hon ska komma hem till mig och sedan så vet jag inte.

Fast frst så ska Vanessa riga mig för att hon skulle bara plocka i ordning i sitt rum lite.


Fiskebäck

Hej alla läsare!!

Förlåt för den dåla uppdateringen :( Men jag ska försöka att särpa mig.

Igår var jag och Bianca och min familj i Fiskebäck och badade vattnet var iskallt men jag doppade mig endå. Det var bäst för att Ahbdi ledaren var där och han missade sin buss hem och fick vänta en timma och sedan så rotade han i soporna och det var bara bäst och sedan grillade vi korv och jag och Bianca var helt sjuka vi frös så mycket så vi låg under hennes filt typ hela tiden.

Och i dag så ska jag och Bianca och hennes familj till Näset ifall det blir fint väder. Min mamma ska till fiskebäck igen med Micke. Och ifall jag och Bianca ska till Näset så kanske Kristina oxå ska hänga med. Och då ska vi väl grilla eller nåt.

Nåja men nu ska jag lyssna på Anna Bergendahl This is my life.


Idag är det Ängåsskolansdag

Hej alla söta läsare!!

Idag är det en varm och fin dag. Och idag är det inte bara det.. För att det är Ängåsskolansdag idag! Asså alla skolor har typ en dag eller något sånnt som dom firar och eftersom att jag e en femma så får hala klassen ha fiiin fiiiina linnen som det står Ängås skolornas skola på och dom är skit snygga röda typ. Alla ska inte ha dom fina tröjorna på sig det är bara 5A och vi då 5B för att vi är vackrast störst och bäst haha! Nej skojja bara vi ska sälja lotter som folk kan köpa och sedan vinna fina priser. Jag ska sälja med Kristina och det kommer att bli bäst. Fast jag kommer typ att vara med Bianca och en annan Bianca en Bianca är 42 alltid bra haha


Våran sång lärare!

Hej alla läsare!

Jag sökte lite här och där ochgissa vad jag hittade..?

JAG HITTADE MIN SÅNG LÄRERE PÅ YOUTUBE!!

Hon har varigt med i Fame factory!!!

Här är lite bilder:

Fast hon har svart hår nu



Ont i ryggen igen :(

Hej alla söta läsare!

Just nu ligger jag i min säng och skriver samtidigt så lyssnar jag på techno musik.

Och jag har inte lite ont i ryggen, faktiskt JÄTTE MYCKET!

Det känns som att min rygg ska explodera!! ;`( Så illa är det! Men Sedan efter skolan är det ju sångkurs och då ska vi inte sjunga utan kolla på en film Step brothers! Men jag kanske inte kommer efter som att jag har så ont! 

Okej men nu skka jag logga in på min bilddagbok (BDB)

 


RSS 2.0