Zzzz...

Hej bloggen !!
Jepp, här sitter jag och slappar.. jag är jätte trött forfarande ! kl: är så mkt som : 06 : 34 !! Och jag ska till skolan 8 : 00 ! Jag ska klä på mig och borsta mintt hår och mina tänder. Och ge min kanin mat, och nytt färskt vatten !! Och jag ska ju naturligtvis äta frukost. Och sedan gå till skolan. jepp men jag skriver mera sedan, hej då !! det där är så bara jag, älskar manga, ritar manga 24/7 !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det är klart du ritar och älskar manga, det är klart du gillar voodoo och skogen, NEJ OFTA? Du ha alltid härmat mig sen jag börjat. Lämna mig ifred. P.s om att jag läser din dumma blogg, det är för att jag har lite fritid när ni är i skolan och förstör. Du har ju aldrig gillat manga. NEVER. Enda sen jag kom. och ärligttalat så målar jag bättre manga en dig. HA HA sucker.

2010-03-01 @ 11:25:50
Postat av: Lellin

Njae, du älskar inte alls manga ^^

2010-03-01 @ 12:41:29
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Lellin

Nu fårru veta min blogg ^^

2010-03-01 @ 12:41:43
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Lellin

Vettu vad, lär dig att visa respekt fattar du din lilla biatch. Och du kan inte måla, de du gör ser ut som något hunden dragit med. Tror du jag bryr mig ett fock om vad NI losers tycker om mig, jag behöver inte eran uppskattningen jag har alla andras, du är inte en sekund värd att titta på din smala lilla fjortis. Om det är någon man då rakt inte ska lita på då är det du din lilla tjuv. Hade du inte varit Julia fjortisens eller semihas kompis så hade du inte blivit ett dugg omtyckt, det är ett måste att man ska bli populär annars får man stryk eller blir mobbad, så bara för att ni sminkar er och bryr ej om mode och sådant då behöver jag inte göra det. Jag bryr mig inte ett fack om er inte ett dugg, P.s jag läser din blogg om jag vill. Fattar du din missbildade lilla mus. Jag visar inte DIG någon respekt alls. Jag ska nämligen byta skola till en skola där EBBA går i. Vet du att hon har flyttat till gbg. Hennes pappa bor där så fock you. Vafan, vem bryr sig, jo jaaag! Min röst räknas lika mycket som din mamma är söt. LOL Vafack inte nånstans. Och att jag drar in din mamma i det här det är för hon har inte gett dig en uppfostran P.g.a lurat dina vänner, och gjort vafack hon gjort. Du ska tänka på att om du var som isabella. (inget illa menat) Men hon e liksom inte den perfekta, hon avr med i din dumma trans också. Om du ahde varit henne så hade du fått känna för 75gången hur det är att vara patetisk som du ÄR. Jag har inte sagt att jag skapat manga eller teckna eller vafack du säger. Jag gjorde det långt innan miranda fanns. P.g.a dig med. När jag var 3månader kunde jag prata men enda sedan den första månade kunde jag måla ett öga. Villket jag gjorde vid treårsålderns senare. Då började jag kunna manga ögon. Då var Miranda två du med, och om det är någon som bryr sig då bryr jag mig inte! Jag har inte sagt att jag gillar er. men du hade inte ens med detta att göra. Genom att Miranda fjäskar för dig så kom du plötsligt in. Det gällde endast mig och miranda. RING MIG OM DU VÅGAR HAHA DU VÅGAR INTE VF SKULLE DU T.E.X Miranda drog in flera stycken som var totalt oskyldiga, jag har inte dragit in en skit, för jag kan bevisa att jag klarar mig själv och behöver inte uppvaktas av ett par fåniga misshandlade ungar. Jag bryr mig inte ett dammit skit.

2010-03-01 @ 15:11:02
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Lellin

Och att du försöker ringa min mobil det gillar jag inte, P.s är knappast upptagen jag bara trycker på knappen upptagen HAHA P.s säg nåt O.o

2010-03-01 @ 15:11:49
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Lellin

P.s har inte sagt att Semiha målar fult och inte Julia heller. Semiha målar bra tkr jag. Hon kan göra fina roser och fina S villket jag gillar. O.o inget fel med det? Och Julia hon har jag typ aldrig kollat på ens -.-

2010-03-01 @ 15:13:49
URL: http://lellinlu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0