Kom nyss hem !

Hej alla läsare !!
Just nu sitter jag i min säng och ska snart sätta igång att diska !! Min kanin sitter på en filt som jag la ut på golvet !! Ska snart ringa Elin, vi får se om hon vågar svara !! Hahaha !! Tror ej det !! Hej då skriver mera sedan efter disken.. Och då får ni veta Vad on sa och vad jag sa !! Hej dooo !!  Så sööt ♥


Kommentarer
Postat av: Lellin

lol ofta

2010-03-01 @ 15:29:55
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Lellin

Jasmine, kan du göra mig en tjänst? Be miranda att få prata med mig, med dig med. För att du ska bevisa att jag inte tänker slå henne. Det är ett misstag med att jag slog henne, trodde att hon hade sagt skit om mig igen till dig. SÅ SNÄLLA RARA SÖTA BLÖTA JASMINE, BE HENNE. :( Gaaaaaah!!!!!! Mens reklam på blogg sidan :A uughhh

2010-03-01 @ 15:56:31
URL: http://lellinlu.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jasmine... jag, Mirandas mamma skriver ett ord till Elin här inne eftersom hon verkar vilja ha dig som en förmedlare.

Elin! Vi, Mirandas föräldrar vill inte se Mirandas namn här inne på bloggen igen. Miranda själv läser inte detta! Vi vill inte heller att du kontaktar Miranda, vare sig per telefon eller via någon annan person.

Jag försökte ringa dig samma dag som du slog Miranda, inte för att gapa på dig, för att det som du gjort borde redas ut. Du valde att inte svara. Elin! Det finns konsekvenser att sitt agerande. Du kan inte skylla på alla andra. Man måste ha och ta ett eget ansvar för det man gör. Tänka sig för med andra ord!

Miranda vill bara kunna gå till skolan och inte känna oro och rädsla. Du är ena dagen förlåtande andra dagen fly förbannad. Det gör att ingen vet var dom står. Det skapar oro och rädsla. Därför Elin, så anser vi ochäven Miranda att det är bättre att du hittar andra vänner. Låt henne vara nu.

Lycka till med nya skolan om du byter.

//Rebecca

2010-03-03 @ 09:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0